|
|
|
 

Afiliere - Comision 10% din vanzari

Siteul nostru va da posibilitatea sa castigati 10% din comenzile pe care ni le trimiteti.
Sistemul este destul de simplu. Va inscrieti (click aici) si vi se va crea un cont cu un numar unic de inregistrare, care este codul dvs. de afiliat. Dupa ce va logati in cont (click aici) veti avea in contul dvs, un link personalizat ce contine codul dvs. de afiliat. Puteti adauga acest link sau codurile html aferente in siteurile dvs, sau le puteti pune la status pe yahoo messenger, sau in facebook, twitter sau alte siteuri sociale.

Atunci cand cineva viziteaza siteul dand click pe linkul dvs. de afiliat, siteul nostru salveaza un cookie cu codul dvs, de afiliat pe calculatorul vizitatorului. Acest cookie este valabil timp de 1 an de zile, si daca vizitatorul plaseaza o comanda pe siteul nostru in decurs de un an de zile de la vizita facuta de pe linkul dvs de afiliat, comanda lui se va inregistra ca venind din partea dvs. si veti incasa comisionul de 10% din comanda vizitatorului.

Puteti vedea la minut starea tuturor comenzilor care au venit pe linkul dvs de afiliat, si puteti solicita plata comisionului de afiliat oricand (dupa ce veti castiga minim 100 de ron.)

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati

 

Afiliere

 
Copyright © 2010 Lenjerie Hot. Magazin recomandat de :
Viziteaza magazinul LenjerieHot pe ShopMania